Ομελέτα με κρεμμυδάκια, πράσα και καβουρμά

Καταχωρήθηκε στις 15/02/13

2 Ψήφοι Ψήφισε

Με τον καβουρμά γίνεται μια μοναδική λιχουδιά που γεμίζει μοσχοβολιά την κουζίνα. Γυρίσαμε το μεσημέρι από τη δουλειά και δεν προλάβαμε να μαγειρέψουμε;;; Η ομελέτα, όποια κι αν είναι η γέμισή της, είναι η λύση μας...

Διάβασε τη συνταγή στο https://tantekiki.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!