by gastronomos

Ομελέτα με μανιτάρια και μοτσαρέλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Συνταγή από διαγωνισμό του Γαστρονόμου Υλικά 500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους, σε μέτρια κομμάτια 8 φρέσκα αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά τα φύλλα από 1/3 μάτσο άνιθο, ψιλοκομμένα 3 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: ομελέτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr