44
Υλικά1 κούπα ζάχαρη½ κούπα νερό1 κουταλιά της σούπας γλυκόζη4 ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίουελάχιστο αλάτι ή 2-3 σταγόνες λεμόνιΕκτέλεσηΣε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, τη γλυκόζη και το τοποθετούμε πάνω σε μέτρια φωτιά. Αφήνουμε το σιρόπι να σιγοβράσει, χωρίς να το ανακατέψουμε. Αν το νερό δεν καλύψει τη ζάχαρη, τότε κουνάμε το [...]Ιταλική μαρέγκα είναι ένα άρθρο από το: Συνταγές Μαμάς
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com