55
Πάντα το έτρωγα από τα χέρια του μπαμπά μου..Ήταν ο "ειδικός" στο χαλβά...κι έτσι μαθήτευσα δίπλα του..." Να προσέχεις το καβούρντισμα..και να χαμηλώνεις τη φωτιά όταν πέφτει το σιρόπι για να προλαβαίνει να "σκάει" το σιμιγδάλι". Σκέφτηκα όμως πως μπορώ να τον κάνω πιο ελαφρύ και φρουτένιο και να περιορίσω τη ζάχαρη, κι έτσι αντικατέστησα μέρος αυτής με μηλαράκι. Φτιάχνεται πανεύκολα χωρίς ξεχωριστά σιρόπια και κατσαρόλια και είναι πεντανόστιμος.
Διάβασε τη συνταγή στο voutyromelo.blogspot.com