55
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 50 γρ
- μέλι 2 κσ
- μαύρη ζάχαρη 1 κσ
- ξερά βερίκοκα 4 τμχ
- σταφίδες 2 κσ
- cranberries 2 κγ
- βρώμη 1 κούπα/ες
- καρύδια 1 χούφτ
- αμύγδαλα 1 χούφτ
- κουβερτούρα 30 γρ
- τρούφα σοκολάτας 2 κσ
- σταγόνες λευκής σοκολάτας 2 κσ
- κανέλα 0.25 κγ
Υλικά της συνταγής μας ( 8 τεμ.) 50 γρ.
βούτυρο αγελαδινό λιωμένο 2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ.
μαύρη ζάχαρη 4
ψιλοκομμένα βερίκοκα ξερά 2 κ.σ. σταφίδες ξανθές 2 κ.γλ. κράνμπερι (προαιρετικό) 1 κούπα
βρώμη νιφάδες 1
χούφτα καρύδια και αμύγδαλα 15-20 τεμ. χοντροκομμένα 30 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη 2 κ.σ. τρούφα μαύρης κουβερτούρας 2 κ.σ. σταγόνες λευκής σοκολάτας 1/4 κ.γλ. κανέλα
βούτυρο αγελαδινό λιωμένο 2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ.
μαύρη ζάχαρη 4
ψιλοκομμένα βερίκοκα ξερά 2 κ.σ. σταφίδες ξανθές 2 κ.γλ. κράνμπερι (προαιρετικό) 1 κούπα
βρώμη νιφάδες 1
χούφτα καρύδια και αμύγδαλα 15-20 τεμ. χοντροκομμένα 30 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη 2 κ.σ. τρούφα μαύρης κουβερτούρας 2 κ.σ. σταγόνες λευκής σοκολάτας 1/4 κ.γλ. κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com