69
Υλικά
- ηλιέλαιο 1 φλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ξηροί καρποί 2 φλ
- σιμιγδάλι χοντρό 2 φλ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ
- σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ
- ζάχαρη 3 φλ
- καστανή ζάχαρη 3 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- κανέλα 2 ξύλο/α
Ένα παραδοσιακό, σπιτικό και πανεύκολο γλυκάκι, πολύ αγαπημένο, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της νηστείας. Κάθε φορά που το φτιάχνουμε, μοσχομυρίζει το σπίτι μας καβουρντισμένο σιμιγδάλι και κανέλα.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com