59
Υλικά
- πορτοκάλια 3 τμχ
- ζάχαρη 1 κιλ
- σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ
- φρέσκο βούτυρο 200 γρ
- βιτάμ 200 γρ
- ινδοκάρυδο 200 γρ
- βανίλια 1 κγ
- κουβερτούρα 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 800 ml
Μια συνταγή της Μυρσίνης Λαμπράκη για σιμιγδαλένιο ,ζουμερό χαλβά! 1 lt νερό 3 πορτοκάλια ολόκληρα αλεσμένα 1 κιλό ζάχαρη (έβαλα 800 γρ.) 500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 200 γρ. βούτυρο φρέσκο ( έβαλα βιτάμ) 200 γρ. ινδοκάρυδο 1 κουτ. γλυκ. βανίλια 300-400 γρ. κουβερτούρα 800 ml κρέμα γάλακτος
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr