ΡΑΒΔΟΙ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΗΛΟ Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 28/11/13

3 Ψήφοι Ψήφισε

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε τα μήλα με λίγη ζάχαρη και τα πολτοποιούμε. Λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το μέλι σε χαμηλή φωτιά ή σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε τη κανέλα και το μπέικιν πάουντερ μέσα στη βρώμη. Αφού λιώσει το βούτυρο με τη ζάχαρη και το μέλι, τα αδειάζουμε μέσα στο μείγμα...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.glykes-alchimies.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!