91
Υλικά
- αραβοσιτέλαιο 1 κούπα/ες
- σιμιγδάλι 2 κούπα/ες
- σιμιγδάλι χοντρό 0.25 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 0.75 κούπα/ες
- κανέλα 2 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- καρύδια 1 χούφτ
- ζάχαρη 3 κούπα/ες
- κακάο 2 κγ
Υλικά
1 κούπα αραβοσιτέλαιο ή ελαφρύ ελαιόλαδο
2 κούπες σιμιγδάλι (1 κούπα και 1/4 χοντρό σιμιγδάλι και 3/4 κούπας ψιλό σιμιγδάλι)
2 κ.γ κανέλα
1/4 κ.γ γαρίφαλο
1 χούφτα καρύδια σπασμένα
1 κούπα αραβοσιτέλαιο ή ελαφρύ ελαιόλαδο
2 κούπες σιμιγδάλι (1 κούπα και 1/4 χοντρό σιμιγδάλι και 3/4 κούπας ψιλό σιμιγδάλι)
2 κ.γ κανέλα
1/4 κ.γ γαρίφαλο
1 χούφτα καρύδια σπασμένα
Για το σιρόπι
3 κούπες κρυσταλλική ζάχαρη
4 κούπες νερό
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com