297
Υλικά
- ινδοκάρυδο 150 γρ
- φιλέ αμυγδάλου 100 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 300 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- λικέρ πορτοκάλι 2 τμχ
- λευκή σοκολάτα 200 γρ
Τα Χριστούγεννα θέλουν και τα “χιονισμένα” τους τρουφάκια! Υπέροχα είναι και τα σοκολατένια αλλά ας φτιάξουμε και μερικά πανεύκολα, πολύ αρωματικά, με πλούσια γεύση, εκλεκτό κέρασμα για την οικογένεια αλλά και τους φίλους μας. Θα τα σερβίρουμε μαζί με τα σοκολατένια μας και θα τα συνοδεύσουμε με τα σπιτικά μας λικέρ. Δοκιμάστε τα!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com