by admin

Χαλβάς Φαρσάλων

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο χαλβάς Φαρσάλων ονομάζεται και παζαριώτικος, μια και προσφέρεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού παζαριού στην περιοχή. ~ Το νισεστέ (άμυλο καλαμποκιού) θα το βρούμε στα σούπερ μάρκετ ως... κορν φλάουρ. Είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Περισσότερες συνταγές: χαλβάς, χαλβάς φαρσάλων

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr