270
Υλικά
- σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ινδοκάρυδο 100 γρ
- εσάνς 2 σταγ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- ζάχαρη 250 γρ
- βούτυρο 200 γρ
ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!! ΥΛΙΚΑ 500ΓΡ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ 1200MLΝΕΡΟ 2ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ 100ΓΡ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ 2 ΜΕ 3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΣΑΝΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ Η 1/2ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 250 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ 200ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com