by admin

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΑΡΕΓΓΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υπαρχουν διαφοροι τροποι για να φτιαξει κανεις μαρεγγα. Σιγουρα εχετε ακουσει για γαλλικη μαρεγγα, ιταλικη, ελβετικη και την λιγοτερο γνωστη γιαπωνεζικη (στην Ιταλια την λενε και της Σαρδηνιας), που περιεχει και αλευρι απο αμυγδαλα! Στην ουσια, δεν προκειται για διαφορετικα ειδη μαρεγγας, αλλα για διαφορετικες μεθοδους παρασκευης. Σε ολες αυτες τις μεθοδους, ο σκοπος ειναι ο ιδιος : να ενσωματωσουν τα ασπαραδια των αυγων οσο περισσοτερο αερα γινεται, να φουσκωσουν (ο ογκος τους μπορει να αυξηθει μεχρι και 8 φορες!) και με τη προσθηκη της ζαχαρης να μετατραπουν σε μια σταθερη μαζα, που να μπορει να παρει σχημα με το κορνε της ζαχαροπλαστικης....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com