128
Υλικά
- λάπαθα 800 γρ
- κιμάς χοιρινός 500 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 0.33 κούπα/ες
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- ρύζι καρολίνα 0.5 κούπα/ες
Μια εξαιρετική συνταγή από ένα καλό φίλο της σελίδας! Τα λάπαθα είναι από τα πιο συνηθισμένα γιαχνόχορτα στην Κρήτη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα απ’ όσο ξέρω… Από τώρα και μετά που λίγο ή πολύ θα κάνουμε όλοι κάποιες βόλτες στις εξοχές, είναι ευκαιρία να βρούμε και να αξιοποιήσουμε αυτό […]
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr