by admin

Πως μαγειρεύουμε το φαγόπυρο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το φαγόπυρο δεν περιέχει γλουτένη και είναι πλούσιο σε πρωτεϊνη, βιταμίνες της ομάδας Β, βιταμίνες Ε και Κ, φολικό οξύ, μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο χαλκός, ο σίδηρος, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο φώσφορος, το κάλιο, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος. Μπορούμε να το κατανώσουμε ωμό αφού πρώτα το μουλιάσουμε σε λίγο νερό αλλά και να το μαγειρέψουμε βράζοντας το σε μέτρια θερμοκρασία.
Διάβασε τη συνταγή στο www.enter2life.gr
Κατηγορία: Δημητριακά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.enter2life.gr