Αχλάδια με σαφράν και Μασκαρπόνε

Καταχωρήθηκε στις 08/06/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά: 1 φακελάκι σαφράν 8 μεγάλα αχλάδια 200 γρ. ζάχαρη 1 φλυτζάνι νερό 1 ½ φλυτζάνι λευκό κρασί φλούδα από ένα πορτοκάλι 2 συσκευασίες των 200 γρ. τυρί μασκαρπόνε Εκτέλεση: Ρίχνουμε το σαφράν στο ζεστό νερό και το αφήνουμε για 10 λεπτά. Φτιάχνουμε σιρόπι μαγειρεύοντας σ΄ένα...

Διάβασε τη συνταγή στο http://greekcook.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!