83
Υλικά
- αχλάδια 4 τμχ
- κόκκινο κρασί 500 ml
- ζάχαρη 70 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 4 τμχ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- βανίλια 1 τμχ
Υλικά συνταγής για τα αχλάδια 4 αχλάδια 500ml κόκκινο κρασί 70γρ. ζάχαρη 1 ξύλο κανέλας 4-6 γαρύφαλλα για τη σαντιγί 250ml κρέμα γάλακτος 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια (προαιρετικά) Σχετικά με τη συνταγή Δυσκολία: Εύκολη Σκεύος: Κατσαρόλα Χρόνος ετοιμασίας: Λιγότερο από 60 λεπτά Ποσότητα για: 4...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr