CLUB ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 27/11/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη άχνη, το αμύγδαλο σκόνη και το αλεύρι. Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε στο μπωλ με τα στερεά υλικά το ασπράδι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και το λιωμένο βούτυρο συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Σε μία λαδόκολλα απλώνουμε το μείγμα σε πάχος 5-8 χιλ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.glykes-alchimies.gr

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!