90
Αν σας περίσσεψαν από τις γιορτές, μεταποιήστε τις δίπλες σε επιδόρπιο κουταλιού!Διαδικασία Κόβουμε τις δίπλες σε μικρότερα κομμάτια και τις μοιράζουμε σε μπολ ή ποτήρια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα, το γάλα και την κανέλα και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά έως ότου βράσει το μείγμα. Περιχύνουμε με αυτό την τεμαχισμένη κουβερτούρα, περιμένουμε 1 λεπτό να τη μαλακώσει και ανακατεύουμε καλά έως ότου λιώσει η σοκολάτα. Μοιράζουμε το μείγμα πάνω από τις δίπλες και σερβίρουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr