Επιδόρπιο με μούρα

Καταχωρήθηκε στις 23/09/09

2 Ψήφοι Ψήφισε

Μια πανεύκολη κρέμα με μούρα, φιλική προς το στομάχι και δροσερή. Για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού...και της άνοιξης...και του φθινοπώρου βεβαίως βεβαίως χάρη στην αυτοκαταστροφική τάση του είδους μας...Τέσπα!Την έφτιαξα με κατεψυγμένα μούρα και δεν νομίζω να έχασε κάτι σε γεύση.Η κρέμα φτιάχνεται με τη γνωστή από το τιραμισού μασκαρπόνε, και με κβάρκ, μια γερμανική παραλλαγή γιαουρτιού ή τυριού με αρκετά κρεμώδη υφή.Μουρ-μουρα κρέμαΥλικά: 300 γρ μούρα1 κουτί μασκαρπόνε (250γρ)1 μεγάλο κουτί κβαρκινδοκάρυδο τριμμένολίγη ζάχαρη βανίλιαςλίγο γάλαΕτοιμασία:Πλένουμε καλά τα μούρα αν είναι φρέ

Διάβασε τη συνταγή στο https://miamormpliax.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!