134
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2.5 φλ
- ζάχαρη 2 κσ
- αλάτι 1 κγ
- βούτυρο 230 γρ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- τυρί κρέμα 200 γρ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
- λάϊμ 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- δυόσμος 5 φύλλα
- φράουλες 15 τμχ
- καστανή ζάχαρη 50 γρ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- λάϊμ 1 τμχ
2 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι 230 γρ. βούτυρο Lurpak 2 κ.σ. λευκό ξίδι 2-4 κ.σ. κρύο νερό 1 αβγό (για επάλειψη) 200 γρ. Arla τυρί κρέμα 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη Ξύσμα από 1 λάιμ ή 1 λεμόνι 5 φύλλα φρέσκο δυόσμο 15 φράουλες 50 γρ. καστανή ζάχαρη 1 κ.σ. κορν φλάουρ Χυμό απο 1 λάιμ Ζάχαρη κρυσταλλική (για πασπάλισμα) Φράουλες Φύλλα δυόσμου Ξύσμα από λάιμ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr