Γλυκό "της στιγμής" με χαλβά του μπακάλη!

Καταχωρήθηκε στις 18/03/13

15 Ψήφοι Ψήφισε

Όσοι έχουν ζήσει στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζουν το νηστίσιμο επιδόρπιο που σερβίρεται μετά το φαγητό σε πολλά μαγαζιά εστίασης. Μάλιστα θεωρείται προληπτικό του hangover! Χαλβάς του μπακάλη με χυμό λεμονιού, πασπαλισμένος με κανέλα όπως είναι, ή ψημένος σε αλουμινόχαρτο με φέτες εσπεριδοειδών...

Διάβασε τη συνταγή στο http://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!