by admin

Κράμπλ αμυγδάλου με βερίκοκο και γιαούρτι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

για 10 άτομα Για το κράμπλ: 100 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 120 γραμμ. φουντούκια, αλεσμένα σε σκόνη 120 γραμμ. ζάχαρη μαύρη 100 γραμμ. βούτυρο, λιωμένο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.homefood.gr
Κατηγορία: Επιδόρπια
Περισσότερες συνταγές: επιδόρπια, κράμπλ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.homefood.gr