ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΕ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ ΜΕ ΜΑΡΕΓΚΑ

Καταχωρήθηκε στις 29/03/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) Για τη μαρέγκα: 2 ασπράδια 50 γρ. ζάχαρη 40 γρ. ζάχαρη άχνη 3 κ.γ. βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou ¼ κ.γ. αλάτι Για τα φρούτα: 3 πορτοκάλια 18 φράουλες 50 γρ. ζάχαρη καστανή 1½ κ.σ. βαλσαμικό ξίδι...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!