Μους Γιαουρτιού με Ροδάκινα

Καταχωρήθηκε στις 27/03/11

2 Ψήφοι Ψήφισε

Ελαφρύ, δροσερό, εύγευστο επιδόρπιο γιαουρτιού, το οποίο καταναλώνεται ευχάριστα, ιδίως μετά από ένα επιβαρυμένο διατροφικά γεύμα και που δεν θέλουμε το επιδόρπιο να προσθέσει επί πλέον δυσπεψία στο ήδη κορεσμένο στομάχι. Φυσικά, τρώγεται εξ ίσου καλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή επιλέξουμε. Είναι ελαφρύ και γίνεται ελαφρύτερο αν προτιμήσουμε γιαούρτι χαμηλών λιπαρών.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!