66
Υλικά
- βούτυρο 80 γρ
- ασπράδι 80 γρ
- αλεύρι μαλακό 80 γρ
- ζάχαρη άχνη 80 γρ
- βανίλια 0.25 κγ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- παγωτό σοκολάτα 2 μπάλ
80 γρ. βούτυρο Lurpak 80 γρ. ασπράδια αβγών 80 γρ. αλεύρι μαλακό 80 γρ. ζάχαρη άχνη ¼ κ.γ. βανίλια σκόνη 150 γρ. Arla κρέμα γαλακτος 36% λιπαρά (για σαντιγί) 2 μπάλες παγωτό σοκολάτα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr