98
Υλικά
- ζάχαρη 5 κφτ κσ
- κανέλα 5 γρ
- γαρύφαλλο -
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- σφολιάτα 1 πκτ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα -
- καστανή ζάχαρη -
Σερβίρονται ζεστά και είναι εξαιρετική ιδέα για επιδόρπιο.ΔιαδικασίαΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C και καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα. Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα μήλα. Με το ειδικό εργαλείο (αποπυρηνωτής) αφαιρούμε τον πυρήνα με τα κουκούτσια χωρίς να κόψουμε τα μήλα. Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε τη λευκή ζάχαρη με λίγη κανέλα και ελάχιστο γαρίφαλο. Με ένα πινέλο αλείφουμε καλά με το βούτυρο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr