57
Υλικά
- ινδοκάρυδο 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- κρέμα γάλακτος 350 γρ
- κορν φλάουρ 20 γρ
- κουβερτούρα 350 γρ
Υλικά
Μπισκότο
Μπισκότο
250 γρ. ινδική καρύδα, τριμμένη
200 γρ. άχνη ζάχαρη
120 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου 4 ασπράδια)
100 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
20 γρ. κορν φλάουρ
100 γρ. κουβερτούρα με περίπου 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη
Γέμιση
250 γρ. κουβερτούρα με περίπου 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη
250 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr