148
Υλικά
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 1 δόση
- σαβαγιάρ 30 τμχ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- λικέρ 100 γρ
Οπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, δεν πρόκειται για κάποια σούπα, αλλά για γλυκό, το οποίο πολλοί παρομοιάζουν και με το τιραμισού. Η τζούπα ινγκλέζε αποτελείται βασικά απο αλεπάλληλες στρώσεις μπισκότων σαβαγιάρ ή παντεσπανιού, βρεγμένα σε λικέρ αλκέρμες, ροζολίο (λικέρ τριαντάφυλλο) ή ρούμι, που εναλάσσονται με κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com