264
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 900 γρ
- γλυκόζη 140 γρ
- βρώσιμη γλυκερίνη 1 κσ
- ζελατίνη 15 γρ
- βιτάμ 25 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως φτιάχνεται η ζαχαρόπαστα και που μπορείς να βρεις τα ελαφρώς ιδιαίτερα υλικά της; Για αρχή να σου πω ότι η ζαχαρόπαστα είναι εκείνη η γλυκιά η πάνω-πάνω στρώση στις τούρτες ή αν θυμάσαι από τις παιδικές τούρτες κάτι μικρά ζαχαρωτά που έχουν από πάνω. Έχει γεύση σαν βανίλια υποβρύχιο και πέρα από τις τούρτες μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σε κεκάκια και μπισκότα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr