by admin

Γκανάς (Ganache) και αναλογίες της Ganache 101

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η γκανάς (ganache) αποτελείτε από 2 υλικά,σοκολάτα και κρέμα γάλακτος
Ανάλογα πόση σοκολάτα και πόση κρέμα βάζουμε μπορεί να είναι πιο πηχτή για να γίνει γέμιση για τούρτες και μπισκότα,επικάλυψη τούρτας για ζαχαρόπαστα και τρουφάκια η και πιο αραιή για επικάλυψη κέικ,τσιζκέικ
Μπορούμε αφού παγώσει στο ψυγείο η αραιή ganache να την χτυπήσουμε με το μίξερ και να την κάνουμε επικάλυψη για cupcakes,γέμιση για κέικ και για τάρτες
Την μεσαία ganache μπορούμε να την ανακατέψουμε και με βουτυρόκρεμα η με σαντιγί
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com
Κατηγορία: Γλάσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το jimdiasrecipes.blogspot.com