47
Είναι τόσο απλή η διαδικασία και τα υλικά της που απορώ γιατί τόσα χρόνια δεν είχα δοκιμάσει να τη φτιάξω. Οι άκρως..."τεμπέληδες" θα καταφύγουν στην έτοιμη καραμέλα που βρίσκεται συνήθως στο ράφι μαζί με την πραλίνα και τα άλλα συναφή... Οι λιγότερο..."τεμπέληδες" θα μπουν στη διαδικασία να σιγοβράσουν το κλειστό κουτί του ζαχαρούχου για κανά 2ωρο ή 3ωρο, ποτέ με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας ..θυμίζω...για να μην γίνει το ζαχαρούχο χειροβομβίδα στο ταβάνι της κουζίνας μας...
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com