Αχλάδια βρασμένα σε γλυκό κρασί Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 19/01/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά 6 αχλάδια αρκετά σφιχτά 750 γρ. (1 μπουκάλι) κρασί Μοσχάτο (γλυκό) 2 κλωναράκια βανίλιας, κομμένα κατά μήκος στη μέση φλούδα και χυμός από 1 πορτοκάλι

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!