Δαμάσκηνα γεμιστά με σοκολάτα Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 19/01/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά 30 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια (μεγάλα και μαλακά) 60 γρ. κρέμα γάλακτος 35%-35% λιπαρά 170 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν-μαρί 80 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου (να είναι μαλακό) 100 γρ. κακάο

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!