δαμάσκηνα κομπόστα

Καταχωρήθηκε στις 06/12/11

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο βράσιμο κρασί ή κονιάκ ή ρούμι (χικ!). Χρησιμοποιείτε κρασί και νερό σε ίσα μέρη (όσο κρασί τόσο νερό) ή προσθέτετε μαζί με τη ζάχαρη λίγο κονιάκ ή ρούμι. ~

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pastrychef.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!