331
Υλικά
- πορτοκάλια 600 γρ
- ζάχαρη 600 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Στο τέλος του περισινού χειμώνα δοκίμασα να φτιάξω απ' ευθείας κόντιτα πορτοκαλιού, δηλαδή μικρά κυβάκια ζαχαρωμένης φλούδας. Το αποτέλεσμα ήταν σαφώς καλύτερο, διατηρήθηκαν δε εξαιρετικά στο ψυγείο, για περίπου έναν χρόνο. Σήμερα σας παρουσιάζω αυτόν ακριβώς τον διαφορετικό τρόπο ζαχαρώματος που ακολούθησα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com