224
Κυδώνια ψητά στο φούρνο, με γλυκό κρασί και αρωματικά, γλυκοπικάντικα μπαχαρικά, όπως κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο.Είναι πολύ νόστιμα, πολύ αρωματικά!Αυτό το οποίο είναι συναρπαστικό σε αυτή τη λιχουδιά, πέρα από το άρωμα και τη γεύση, είναι το χρώμα τους. Τα ψημένα κυδώνια έχουν μια φωτεινή κοκκινοπορτοκαλί απόχρωση, σαν πορφυρή δύση. Μόνο γι αυτό αξίζει να δοκιμαστούν. Ο κόπος; μηδενικός, και ο χρόνος; 15'. Ίσα να τα κόψετε στα τέσσερα, να τα περιλούσετε με κόκκινο, γλυκό κρασί, και να τα βάλετε στο φούρνο.Δοκιμάστε τα!εργασία: 00h:15′χρόνος: 01h:15′πολύ εύκολο: 1/5
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es