ζαχαρωμένα πορτοκάλια (για διακόσμηση)

Καταχωρήθηκε στις 16/04/11

1 Ψήφοι Ψήφισε

Από αυτή τη δόση δε βγαίνουν μόνο οι ζαχαρωμένες φλοίδες του πορτοκαλιού. Κρατάμε το σιρόπι και με αυτό περιχύνουμε το κέικ μας, αφού το τρυπήσουμε στην επιφάνεια με ένα πιρούνι ή οδοντογλυφίδα!

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pastrychef.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!