65
Υλικά
- πορτοκάλια 4 τμχ
- ζάχαρη 520 γρ
- σοκολάτα 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- ζάχαρη -
Η απλότητα στο μεγαλείο της γι αυτή την υπέροχη γλυκιά δαγκωνιά. Με "σπίθες" αιθέριου ελαίου πορτοκαλιού να χαϊδεύουν τον ουρανίσκο και η συνεχής επιθυμία για την επόμενη δαγκωνιά είναι η αίσθηση, που αφήνει μια ζαχαρωμένη φλούδα πορτοκαλιού. Με τη σοκολατένια επικάλυψη -εκπληκτικός συνδυασμός- η απόλαυση ολοκληρώνεται. Η τραγανή υφή τους, γλυκιά
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es