by admin

BLANCMANGE (ΜΠΛΑΝ ΜΑΝΖΕ)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Αλέθουμε τα αμύγδαλα και τα πικραμύγδαλα στο μπλέντερ. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα στα αλεσμένα αμύγδαλα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος. Μεταφέρουμε το μίγμα σε μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ. Το σουρώνουμε, πιέζοντάς πολύ καλά μέχρι να βγάλει όλα τα υγρά. Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykes-alchimies.gr
Κατηγορία: Γλυκά ψυγείου
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.glykes-alchimies.gr