Γρήγορη Σαρλότ Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 13/01/13

17 Ψήφοι Ψήφισε

Εκτέλεση Κτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το γιαούρτι και την άχνη στο μίξερ σε σφιχτή σαντιγί. Προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης (αφού τα μαλακώσουμε σε κρύο νερό  και τα διαλύσουμε σε λίγο ζεστό). Προσθέτουμε τα κατεψυγμένα φρούτα και ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ. Σε ένα τσέρκι διαμ. 20 εκ. τοποθετούμε περιφερειακά τα σαβαγιάρ κομμένα στο 1/3 [...]

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.glykes-alchimies.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!