88
Υλικά
- κρούστα φ 4 φύλλα
- βούτυρο 100 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- τυρί κρέμα 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- λικέρ πικραμύγδαλο 2 σφην
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- στιγμιαίος καφές 3 κσ
4 φύλλα κρούστας 100 γρ. βούτυρο Lurpak 100 γρ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα 100 γρ. ζάχαρη 500 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα Arla 16% λιπαρά 150 γρ. ζάχαρη άχνη 2 σφην. λικέρ πικραμύγδαλο 250 γρ. κρέμα γάλακτος Αrla 200 γρ. ζάχαρη 100 γρ. νερό 3 κ.σ. σκόνη στιγμιαίου καφέ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr