Μιλφέιγ Σοκολάτας Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 04/03/13

28 Ψήφοι Ψήφισε

Εκτέλεση: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος και τη σουμάδα και τοποθετούμε στη φωτιά. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουερ και τα αυγά. Πριν βράσει το γάλα ρίχνουμε το 1/3 στο μείγμα των αυγών, ανακατεύουμε και το αδειάζουμε μέσα στο υπόλοιπο γάλα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις η κρέμα δέσει και [...]

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.glykes-alchimies.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!