42
Οι λάτρεις του mille feuilles (όπως εγώ) μπορείτε να το απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή, γιορτινή ή όχι, σε ποτήρι ή μπολ με θρυμματισμένη σφολιάτα και στρώσεις κρέμας, σε πιατέλα μακρόστενη κόβοντας το φύλλο σφολιάτας σε τρία μέρη ή σε ατομικές μερίδες στο πιάτο όπως το βλέπετε ρυθμίζοντας το μέγεθος της μερίδας. Προσωπικά, ειδικά σε μαζώξεις οικογενειακές, φιλικές αποφεύγω να το φτιάχνω σε ένα μακρόστενο κομμάτι και να το κόβω γιατί τις περισσότερες φορές θρυμματίζεται και σπάει άτσαλα κάτι που με ενοχλεί... έτσι διαλέγω τους δύο πιο εύκολους τρόπους.-:)) Μια εύκολη και νόστιμη πρόταση για την Πρωτοχρονιά....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com