367
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- γάλα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κορν φλάουρ 40 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- βούτυρο 50 γρ
Ένας από τους βασικούς «νόμους» της ζαχαροπλαστικής είναι ότι δεν πετιέται τίποτα από τα περισσευούμενα μίγματα και υλικά αλλά μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργηθεί ένα καινούριο γλυκό. Έτσι και εγώ αποφάσισα να φτιάξω ένα μιλφέιγ με την κρέμα ζαχαροπλαστικής που μου περίσσεψε από ένα άλλο γλυκό που είχα φτιάξει.
Διάβασε τη συνταγή στο pastry-tsio.blogspot.com