110
Υλικά
- μπισκότα σφολιάτας 30 τμχ
- πορτοκαλάδα 0.5 λτ
- κορν φλάουρ 30 γρ
- βούτυρο 80 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- φιλέ αμυγδάλου 2 κσ
- σφολιατίνια 1 πκτ
Δεκαπενταύγουστος και το σημερινό επιδόρπιο επιλέχτηκε να είναι λευκό, καλοκαιρινό, αέρινο σαν το πέπλο άχνης που το περιβάλει. Επίσης να είναι ικανό να μας προσφέρει ήπιους γλυκούς τόνους και ελαφριές γεύσεις. Είναι ένα Mille Feuille με μπισκότα σφολιάτας και Κρέμα Πορτοκαλιού σε επάλληλες επαναλαμβανόμενες στρώσεις και με επιστέγασμα μια ελαφριά κρέμα σαντιγύ, πασπαλισμένη με καβουρντισμένο αμύγδαλο και άχνη ζάχαρη. Δικό σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es