by admin

Μωσαϊκό με Ινδοκάρυδο και Μερέντα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πανεύκολο Μωσαϊκό ή Σαλάμι Ψυγείου, χωρίς αυγά, με γεύση Ινδοκάρυδου και Σοκολάτας και ενισχυμένη με λίγα φουντούκια! Το παγώνουμε στην κατάψυξη και για να το σερβίρουμε, το αφήνουμε λίγο σε θερμοκρασία δωματίου. Έτσι θα το κόψουμε εύκολα σε φέτες και θα το σερβίρουμε μόνο του ή με παγωτό. Κανείς δεν θα του αντισταθεί! Δοκιμάστε το! 
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ψυγείου
Περισσότερες συνταγές: μωσαϊκό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com