130
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 400 γρ
- μασκαρπόνε 250 γρ
- σαβαγιάρ 25 τμχ
- εσπρέσσο 2 δόση
- κακάο 50 γρ
- μαρσάλα 3 κσ
Υλικά 250 γρ κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 400 γρ σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος τεμαχισμένη 250 γρ. τυρί μασκαρπόνε 25 μπισκότα σαβαγιάρ 2 δόσεις καφέ espresso lungo (από ένα δυνατό χαρμάνι π.χ ristretto) 50 γρ. άγλυκο κακάο σε σκόνη 3 κ.σ κρασί Marsala
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com