151
Υλικά
- σαβαγιάρ 28 τμχ
- σοκολάτα κουβερτούρα 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- κρέμα γάλακτος 350 ml
- κομπόστα βύσσινο 800 γρ
- λικέρ βύσσινο 1 σφην
- κορν φλάουρ 1 κσ
- χυμός βύσσινο 1 φλ
28 σαβαγιάρ 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 55% 250 ml Αrla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά 350 ml Αrla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά (για σαντιγί) 800 γρ. κομπόστα βύσσινου 1 σφην. λικέρ βύσσινo 1 κ.σ. κορν φλάουρ 1 φλ. χυμό βύσσινoυ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr