Σαρλότ σοκολάτας με ρούμι Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 06/10/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥλικάΣαβουαγιάρ 4 ασπράδια αυγών 4 κρόκοι αυγών 80 γρ. ζάχαρη 40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. κακάο 50 γρ. κορν φλάουρ Σιρόπι 250 γρ. νερό 125 γρ. ζάχαρη 40 γρ. ρούμι μαύρο Κρέμα σοκολάτας 250 γρ. κουβερτούρα περίπου 70% κακάο 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη (σαν γιαούρτι)

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!